ΑΠΟΕΛ: Ελ Αραμπί μετά τον Μέγερ

ΑΠΟΕΛ: Ελ Αραμπί μετά τον Μέγερ

Newsroom
ΑΠΟΕΛ: Ελ Αραμπί μετά τον Μέγερ
 Ο Μαροκινός επιθετικός Ελ Αραμπί εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, καθώς η ομάδα τον θεωρεί πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης. 

Παρά την πρόσφατη προσθήκη του Στέφαν Ντράζιτς, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ επανέφερε στο προσκήνιο την περίπτωση του Ελ Αραμπί. Ο ποδοσφαιριστής, γνωρίζοντας για την καλή πρόταση από τους περσινούς πρωταθλητές, έδειξε ενδιαφέρον μέσω του μάνατζέρ του για τη μεταγραφή.

Το συμβόλαιο που προτείνει η διοίκηση είναι μονοετές και αναμένεται, αν όλα κυλήσουν ομαλά, η υπογραφή του εντός των επόμενων 24 ωρών. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη μεταγραφή της φετινής περιόδου μετά την απόκτηση του Μαξ Μέγερ. Ο Ελ Αραμπί, που είναι ελεύθερος, βλέπει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ η ομάδα ελπίζει να ενισχύσει περαιτέρω την επιθετική της γραμμή με αυτή την κίνηση.

Σε κάθε περίπτωση, τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σημαντικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα