ΑΕΚ Λάρνακας: Λύσεις έχει ο Φεράντο, όμως ο Ρόκα θα του φέρει ένα ακόμη

ΑΕΚ Λάρνακας: Λύσεις έχει ο Φεράντο, όμως ο Ρόκα θα του φέρει ένα ακόμη

Πάνος Λάρκος
ferando
Όπως αποκάλυψε από χθες το Gazzetta Cyprus ο Γουίλφιρντ Καπτούμ δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ΑΕΚ μιας και του δόθηκε η ευκαιρία στην προετοιμασία να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα αλλά επί της ουσίας επιβεβαίωσε ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει.

Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι στην ομάδα της Λάρνακας από την παρουσία του και τις εμφανίσεις του στα φιλικά όσο έπαιξε, ενώ στο ματς με τον ΠΑΟΚ το ένα γκολ του αντιπάλου προήλθε από ένα δικό του εύκολο λάθος στην μεσαία γραμμή. Ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη ενημερώσει τον Καμερουνέζο μέσο ότι είναι εκτός πλάνων και άρχισε το ψάξιμο για την επόμενη ομάδα του.

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να φέρει ένα ακόμη μέσο και ήδη ξεκίνησε το ψάξιμο. Στόχος είναι αυτός που θα έρθει να είναι πιο επιθετικός μέσος που θα «πατάει» και λίγο περιοχή και να μπορεί να σκοράρει, κάτι που δεν είχε σε καμία περίπτωση με τον Καπτούμ. Πάντως για το κέντρο υπάρχουν ήδη αρκετές λύσεις όπως οι Γκουστάβο, Ναούμ, Σουάρεθ, ενώ μπορεί να βοηθήσει και ο Ντίμερς. Είναι δεδομένο όμως ότι θα έρθει ένας ακόμη και δεν θα βιαστεί ο Ρόκα.

Σερκλ Μπριζ και… επιστροφή


Στις 15:00 η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία με αντίπαλο την Σερκλ Μπριζ. Αύριο η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει και θα επιστρέψει στην Κύπρο όπου θα συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της. Μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι στην Κύπρο και ο Τζίμη Σουάρεθ που θα ενσωματωθεί με την ομάδα της Λάρνακας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα