ΑΠΟΕΛ: Χαμένος ξανά στη «μετάφραση» με Ελ Αραμπί

ΑΠΟΕΛ: Χαμένος ξανά στη «μετάφραση» με Ελ Αραμπί

Newsroom
el arabi apoel 6/7
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον ΑΠΟΕΛ, με τη διοίκηση των πρωταθλήτων να αναζητά εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση, μιας και ο Μαροκινός επιθετικός δεν έχει δώσει ακόμα την τελική του απόφαση.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση όσον αφορά την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός, παρότι φάνηκε αρχικά να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή, δεν έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση στη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων. Καθώς οι μέρες περνούν χωρίς να πέσουν υπογραφές, η πιθανότητα απόκτησής του απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Η κατάσταση παραμένει ρευστή όσον αφορά τη δεύτερη προσθήκη στην επιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ, μετά την απόκτηση του Στέφαν Ντράζιτς. Η επιλογή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν έχει ακόμα αποκλειστεί, ωστόσο οι υπεύθυνοι της ομάδας εξετάζουν και άλλες λύσεις. Μία από αυτές είναι ο Πούσκας, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τζένοα για άλλα δύο χρόνια. Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει αυτή η επιλογή, ο ΑΠΟΕΛ δεν την έχει βγάλει από το μυαλό του.

Ταυτόχρονα, η σχετική λίστα των υποψηφίων ανανεώνεται συνεχώς με νέα ονόματα, καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις, ελπίζοντας ότι η ομάδα τους θα ενισχυθεί με έναν αξιόλογο επιθετικό που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα φορέσει τελικά τα γαλαζοκίτρινα ή αν ο ΑΠΟΕΛ θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την επίθεση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα