Ομόνοια: Ήττα με «τριάρα» για τους Πράσινους στο πρώτο τους φιλικό

Ομόνοια: Ήττα με «τριάρα» για τους Πράσινους στο πρώτο τους φιλικό

Newsroom
ομονοια φιλικο 6/7
Με ήττα ξεκίνησε η Ομόνοια τα φιλικά προετοιμασίας της, καθώς το σύνολο το σύνολο του Νταμπράουσκας δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κρακοβία, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 0-3 (6/7).

Οι παίκτες του Νταμπράουσκας αν και ήταν εμφανώς ανώτεροι στα πρώτα λεπτά, σπατάλησαν ευκαιρίες και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 20'. Πρώτα ο Σίμιτς δοκίμασε ένα σουτ το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στη συνέχεια ο Κουλιμπαλί παραχώρησε πέναλτι.

Οι Πολωνοί βρήκαν το γκολ από τα 11 βήματα και στη συνέχεια απείλησαν ξανά στο 27'. Ο Καϊάφας καθάρισε τη φάση και έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στην εστία του.
Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, ο Μάιγκάαρντ έκανε μία κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη, ο Νταμπράουσκας άλλαξε όλη την ενδεκάδα του. Ο Μπάκιτς ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 55ο λεπτό, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Οι Πράσινοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 60' όταν ο Κακουλλής έκανε το πλασέ που πέρασε εκτός.

Οι Πολωνοί τούς «τιμώρησαν» πετυχαίνοντας και 2ο γκολ στο 78΄, για το 0-2. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, η Κρακοβία σημείωσε και τρίτο τέρμα, διαμοφώνοντας το τελικό 0-3.

Οι ενδεκάδες του Νταμπράουσκας:

1ο ημίχρονο: Ουζόχο, Χαμάς, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Καϊάφας, Μάριτς, Ανδρέου, Εράκοβιτς, Λοΐζου, Σίμιτς, Στεπίνσκι.

2ο ημίχρονο: Παναγή, Μπάκιτς, Σιπριάνο Παντελή, Ντιονκού, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Εβάντρο, Παναγιώτου, Σεμέδο, Κακουλλής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα