Νεοφυτίδης: «Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θέλει να κερδίσει χρόνο, αφού δεν έχουν χρήματα για αστυνομικούς»

Newsroom
ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ
Φανερά εκνευρισμένος αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί με το ζήτημα της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών ακούστηκε σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, «ρίχνοντας βολές» προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Άστραψε και βρόντηξε» στις δηλώσεις του στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0 ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Ο κ. Νεοφυτίδης σχολίασε τα όσα συμβαίνουν αναφορικά με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, τονίζοντας πως το Υπουργείο Δικαιοσύνης θέλει να κερδίσει χρόνο, μιας και δεν υπάρχουν χρήματα για περισσότερη αστυνόμευση στα γήπεδα.

Διαβάστε τα όσα είπε:

«Η λύση είναι μέσα από την εφαρμογή της νομοθεσίας. Θέλουν να κερδίσουν χρόνο μέχρι τον Δεκέμβρη, αφού έχουν οικονομικό πρόβλημα. Δεν είναι κρυφό, δεν μπορούν να πληρώσουν τα έξτρα των αστυνομικών ή την αύξηση της δύναμης. Καταστρέφουν τα μικρά σωματεία με τις ενέργειες τους. Η απόφαση του Υπουργείου αποτελεί τον εύκολο δρόμο. Ενώ δεν έχουμε επαρκή αστυνομική δύναμη για τα γήπεδα, θέλουμε να περάσουμε τα γνωστά νομοσχέδια με άλκοολ τεστ και νάρκοτεστ.

Και η νομοθεσία προνοεί ότι αν βρουν κάποιον θετικό, τότε θα πρέπει να τον απομακρύνουν 400 μέτρα και να τον αφήσουν ελεύθερο. Με αυτή την πρότασή τους καταστρέφουν τα μικρά σωματεία και την πληρώνει ο κόσμος. Εμάς μας ρώτησαν. Ας κάνει ομάδα το Υπουργείο Δικαιοσύνης να πάει να παίξει ποδόσφαιρο. Ας πάνε να διαβάσουν τη νομοθεσία και να έρθουν με προτάσεις να μας ενημερώσουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα