Απόλλων Λεμεσού: Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν

Απόλλων Λεμεσού: Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν

Newsroom
proti sygkentrosi apollon lemesou
Η πρώτη συγκέντρωση του Απόλλωνα Λεμεσού για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (08/07) στο προπονητικό ΑΠΟΛΛΩΝ COLUMBIA υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Αντριάν Γκούλα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (08/07) στο προπονητικό ΑΠΟΛΛΩΝ COLUMBIA υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας μας, κ. Αντριάν Γκούλα.

Στην πρώτη συνάντηση ο Σλοβάκος τεχνικός αφού συστήθηκε στους ποδοσφαιριστές, ανέλυσε κάποια από τα πλάνα του και το αγωνιστικό του στιλ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη θα ακολουθήσει η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι, η ομάδα μας θα εγκατασταθεί στις Πλάτρες, όπου θα παραμείνει το διάστημα 15-27 Ιουλίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Στο διάστημα αυτό, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα