Νίκλας Χουλτ: «Ίσως δεν αρέσει στην Πάφο να αμύνεται πραγματικά»

Νίκλας Χουλτ: «Ίσως δεν αρέσει στην Πάφο να αμύνεται πραγματικά»

Newsroom
χουλτ ελφσμποργκ
Ο Νίκλας Χουλτ, σκόρερ του δεύτερου γκολ της Έλσφμποργκ μίλησε σε σουηδικό μέσο για την αναμέτρηση κόντρα στην Πάφο, αλλά και για τη συνάντησή του με τον παλιό του γνώριμο Μπρούνο.

H ήττα στη Σουηδία βαριά. Η πίστη όμως για τη μεγάλη ανατροπή υπάρχει στην Πάφο παρά το 3-0 στην αρένα του Borås.

Ο Νίκλας Χουλτ, σκόρερ του δεύτερου γκολ κα γνώριμος από τη θητεία του στην Ελλάδα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ομολόγησε ότι δεν περίμενε την εξέλιξη που είχε ο αγώνας με τους «γαλάζιους».

«Δεν ήξερες τι να περιμένεις από την Πάφο. Ξέρω κάποιους παίκτες. Η ποιότητα των παικτών ατομικά είναι αρκετά υψηλή. Πριν το ματς ήξερα ότι σε στυλ είναι περίπου σαν τις ελληνικές ομάδες. Ίσως δεν τους αρέσει πραγματικά να αμύνονται. Αν τους πιέσεις τότε μαζεύονται. Το δείξαμε αμέσως, λέει ο βετεράνος της Έλφσμποργκ.»

Ο 34χρονος Σουηδός μίλησε και για τον Μπρούνο και κάποιες αψιμαχίες που είχε μαζί κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα του 1ου προκριματικού του Europa League.

«Τον ξέρω τον Μπρούνο, με τον οποίο τσακώθηκα λίγο. Έπαιζε στον Ολυμπιακό όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, οπότε έχουμε συναντηθεί μερικές φορές. Έτσι αστειεύτηκα λίγο και του είπα ότι «τώρα πρέπει να με προσέχεις γιατί θα σκοράρω εδώ. Ήταν λίγο κωμικό που τα κατάφερα λίγο μετά.»

-Σου είπε ο Μπρούνο τίποτα μετά;

«Όχι, αλλά συναντηθήκαμε λίγα λεπτά αργότερα όταν είχαν κερδίσει φάουλ. Μετά του είπα «Διάολε, έπρεπε να με είχες μαρκάρει λίγο πιο δυνατά. Ήταν αστείο. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά για μας».

Το γκολ που πέτυχε ήταν το πρώτο φέτος για τον Χουλτ. «Είναι πάντα καλό όταν σκοράρεις. Η οικογένεια ήταν εδώ και ο μπαμπάς έκλεισε τα 65. Ήταν λοιπόν ένα μικρό δώρο γενεθλίων για εκείνον», κατέληξε ο 34χρονος άσος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα