ΑΕΛ: «Βουίζει» για Μαέ

ΑΕΛ: «Βουίζει» για Μαέ

Σάββας Νεοκλέους
ael mae
Εδώ και μέρες στη Λεμεσό η φημολογία που υπάρχει κάνει λόγο πως ο γνώριμος επιθετικός, Ράιαν Μαέ. δεν αποκλείεται να φορέσει εκ νέου τη γαλαζοκίτρινη φανέλα (ήταν στην ΑΕΛ τη διετία 2019-2021).

Από την επίσημη ΑΕΛ κρατάνε τα στόματα τους κλειστά σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν εάν ευσταθεί αυτή η… φημολογία.

Στην ανοιχτή προπόνηση της Παρασκευής… βούιζε για τα καλά το όνομα Μαέ και πως γίνεται προσπάθεια για να ενταχθεί στη δύναμη της ΑΕΛ στη νέα αγωνιστική περίοδο, έστω και από τη μορφή δανεισμού.

Κατά το πόσο ευσταθεί ή όχι κάτι τέτοιο θα φανεί τις επόμενες μέρες, μιας και αυτό που βγαίνει μονάχα από τα ενδότερα της ΑΕΛ είναι πως στη βδομάδα που θα διανύσουμε θα προκύψουν εξελίξεις στο θέμα μεταγραφών για θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η Λεμεσιανή ομάδα.

Πάντως, μία εκ των θέσεων που κινείται η ΑΕΛ για ενίσχυση είναι και η επίθεση…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα