ΑΕΛ: Μετά το Euro, στην Κύπρο ο Νάσερ Αλιζί

ΑΕΛ: Μετά το Euro, στην Κύπρο ο Νάσερ Αλιζί

Σάββας Νεοκλέους
aliji_ael
Ο διεθνής Αλβανός αριστερός ακραίος αμυντικός, Νάσερ Αλιζί (Naser Aliji) είναι στη Λεμεσό και μέσα στις επόμενες ώρες θα έχει συνάντηση με τους παράγοντες της ΑΕΛ για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές, εάν δεν προκύψει κάτι το απρόοπτο.

Κοντά στην απόκτηση του διεθνού Αλβανού αριστερού μπακ Νάσερ Αλιζί βρίσκεται η ΑΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Λεμεσό και θα συναντηθεί με τους παραγόντες της ΑΕΛ, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία και να δώσουν τα χέρια οι δυο πλευρές.

Ο παίκτης ήταν στην αποστολή της Εθνικής Αλβανίας στη Γερμανία για το Euro 2024, χωρίς να έχει χρόνο συμμετοχής, και τώρα που ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή διοργάνωση ψάχνει τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Από τη στιγμή που τα βρήκε προφορικά με την ΑΕΛ, ταξίδεψε στην Κύπρο για να συζητηθούν από κοντά κάποια διαδικαστικά, τυπικά και εάν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λεμεσιανή ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα