Ανόρθωση: Μπήκαν στα βαθιά οι υποψήφιοι επενδυτές της «Κυρίας»

Ανόρθωση: Μπήκαν στα βαθιά οι υποψήφιοι επενδυτές της «Κυρίας»

Πάνος Λάρκος
anorthosis 20/6
Εδώ και μερικές βδομάδες έχει ξεκινήσει η προσπάθεια από τους Αμερικανούς επενδυτές για να δουν αν υπάρχει έδαφος να επενδύσουν στην Ανόρθωση. Εξ αρχής αυτό που φάνηκε είναι ότι πρόκειται για μία σοβαρή περίπτωση που στοχεύουν στην επένδυση στο χώρο του ποδοσφαίρου μέσω της Ανόρθωσης, όμως θέλουν να γνωρίζουν όλα τα δεδομένα και να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα τι αναλαμβάνουν.

Γι’ αυτό και πρόσφατα άνθρωπος των επενδυτών βρέθηκε στην Κύπρο, είχε επαφές με την Ανόρθωση και έγιναν συναντήσεις και δόθηκαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και ότι ήθελε να μάθει. Είδε τα γραφεία του συλλόγου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις για να έχει ξεκάθαρη εικόνα.

Το οικονομικό όμως αποτελεί το νούμερο ένα βραχνά για όλους. Ακόμη και για τους επενδυτές που θέλουν να έρθουν μεν, αλλά θέλουν να γνωρίζουν όλα τα οικονομικά δεδομένα και όλα τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα. Έτσι, θα βάλουν ελεγκτικό οίκο ο οποίος θα μπει στα λογιστικά, θα δει όλα τα δεδομένα και όλες τις υποχρεώσεις/χρέη που έχει η ομάδα και θα μπορεί να γνωρίζει με λεπτομέρειες πράγματα και καταστάσεις.

Λέγεται ότι το συνολικό χρέος μετά και τα όσα έχει χαρίσει στην ομάδα η οικογένεια Πουλλαΐδη είναι περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Το όλο θέμα με τους επενδυτές θα πάρει μερικές βδομάδες/μήνες. Πάντα τέτοιες καταστάσεις και τέτοιες υποθέσεις είναι χρονοβόρες. Στόχος είναι μέχρι Οκτώβρη με Νοέμβριο να τελειώσει το όλο θέμα, έτσι ώστε οι επενδυτές να αναλάβουν και να αρχίσουν δουλειά.

Έρχονται νέες ανακοινώσεις…


Στα μεταγραφικά αναμένεται να ανακοινωθεί ο Κίκο, ενώ υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις που είναι στα σκαριά. Γίνεται η προσπάθεια με τον Ντουάρτε, ενώ υπάρχει και η περίπτωση Σπόλιαριτς που η Ανόρθωση είναι σε επαφές με τον Άρη για να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του. Την ίδια ώρα ο Οκκας κοιτάει την αγορά για περαιτέρω ενίσχυση μιας και χρειάζεται το ρόστερ να εμπλουτιστεί και να ενισχυθεί και αριθμητικά. Δεν είναι τυχαίο που ζήτησε να ακυρωθεί το φιλικό με την ΕΝΠ ο Κύπριος τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα