Καρμιώτισσα: Κάτι «παίζει» με επενδυτή

Καρμιώτισσα: Κάτι «παίζει» με επενδυτή

Σάββας Νεοκλέους
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ
Το Gazzetta Cyprus βρέθηκε στη δεξίωση της Καρμιώτισσας (17/7) και... έχει το ρεπορτάζ αναφορικά με πιθανούς επενδυτές που θέλουν να «μπουν» στον σύλλογο των Πολεμιδιών.

Εδώ και αρκετό καιρό ο ίδιος ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, Σταύρος Δημοσθένους, με δηλώσεις του ανέφερε πως ήταν σε επαφές με διάφορους ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να επενδύσουν στους «πορτοκαλί».

Το βράδυ της Τετάρτης (17/7) στη δεξίωση που παρέθεσε η διοίκηση σε ομάδα και ΜΜΕ, παρευρέθηκε εκπρόσωπος επενδυτή. Όπως βλέπετε την κεντρική φωτογραφία, Σταύρος Δημοσθένους και εκπρόσωπος ξένου επενδυτή, τα είπαν τετ α τετ για λίγα λεπτά, πριν αναχωρήσουμε όλοι από αυτή την όμορφη βραδιά στο οίκημα του συλλόγου.

Για να είναι και εκπρόσωπος επενδυτή σε αυτή τη βραδιά, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι κάτι… «παίζει» για τα καλά στις επαφές που κάνει ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, για να πάρει το οριστικό «ΟΚ» από ξένο που θέλει να «τσοντάρει» στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα