Ο κόσμος της Ανόρθωσης ετοιμάζει μεγάλη οικονομική εισφορά ανήμερα των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή

Ο κόσμος της Ανόρθωσης ετοιμάζει μεγάλη οικονομική εισφορά ανήμερα των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή

Newsroom
anorthosis 20/6
Σπουδαία κίνηση από τον κόσμο της Ανόρθωσης που ετοιμάζει το Σάββατο (20/7), ανήμερα των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή, μεγάλη οικονομική εισφορά για τον σύλλογο.

Οι Ανορθωσιάτες συνεχίζουν να βρίσκονται έμπρακτα πλάι στην ομάδα τους, η οποία πάσχει από σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σε μια σπουδαία και συμβολική κίνηση, ο κόσμος της «Κυρίας» ετοιμάζει μεγάλη οικονομική εισφορά, ανήμερα (20/7) της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή,

Η ανακοίνωση:

Κατόπιν πρωτοβουλίας αγνών Ανορθωσιατών, συναισθανόμενοι τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει το ιστορικό μας Σωματείο, θέλοντας να βοηθήσουν οικονομικά την Ανόρθωση μας, αποφάσισαν να διοργανώσουν μια συμβολική ενέργεια.

Με την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή, αύριο, 20 Ιουλίου 2024, συντονισμένα όλοι μαζί θα προχωρήσουν σε εισφορά στην επίσημη ιστοσελίδα εισφορών, με το εξής μήνυμα: «Όνομα κατεχόμενης πόλης/χωριού – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ».

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά τα άτομα που ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία και καλούμε τους απανταχού Ανορθωσιάτες, στο μέτρο των δυνατοτήτων του καθενός, να συμμετάσχουν σε αυτή την ενέργεια, στηρίζοντας την αγαπημένη μας Ανόρθωση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα