ΑΕ Λεμεσού: Ενδιαφέρον για την περίπτωση Ζεριέλ Ντε Σάντις (vid)

ΑΕ Λεμεσού: Ενδιαφέρον για την περίπτωση Ζεριέλ Ντε Σάντις (vid)

Newsroom
jeriel_de_santis
Δημοσίευμα από το Περού, συνδέει την ΑΕΛ με την περίπτωση του Ζεριέλ Ντε Σάντις και μιλάει για ενδιαφέρον απόκτησής του ως δανεικού.

Ο κεντρικός επιθετικός από την Βενεζουέλα, ανήκει στην Αλιάνζα Λίμα του Περού, η οποία ενδιαφέρεται για την περίπτωση δανεισμού του σε άλλη ομάδα. Το εν λόγω δημοσίευμα μιλάει για εξέταση της περίπτωσης του από την ΑΕΛ.

Ο 22χρονος, πριν κάνει βαλίτσες για Περού, είχε μείνει ελεύθερος από την Μποαβίστα στην Πορτογαλία, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην δεύτερη ομάδα της Καρθαγένα και στην Καράκας της πατρίδας του, από την οποία ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, σε Μποαβίστα και Αλιάνζα Λίμα, πραγματοποίησε συνολικά 26 συμμετοχές, στις οποίες μοίρασε 4 ασιτ, δίχως να σκοράρει.

Αναλυτικότερα το δημοσίευμα από την Λατινική Αμερική:

«Η Ανγκοστούρα, δεν είναι η μοναδική επιλογή την οποία έχει ο Ζεριέλ Ντε Σάντις στα χέρια του. Έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΛ στην Κύπρο, η οποία παρακολουθεί τον παίχτη από το πέρασμά του στην Μποαβίστα, την περασμένη σεζόν»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα