ΑΕ Λεμεσού: Σε… μίνι σήριαλ φαίνεται να μοιάζουν οι περιπτώσεις Μίντσεφ και Φραντζή

ΑΕ Λεμεσού: Σε… μίνι σήριαλ φαίνεται να μοιάζουν οι περιπτώσεις Μίντσεφ και Φραντζή

Σάββας Νεοκλέους
ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Τόσο η περίπτωση του Μίντσεφ, όσο και εκείνη του Φραντζή, μόνο απλές δεν είναι, με την ΑΕ Λεμεσού πάντως να συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βούλγαρος επιθετικός εδώ και αρκετές βδομάδες είχε διαρρεύσει από τη χώρα του πως είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ακολούθως, αφέθηκε να νοηθεί πως δεν προχώρησε αυτή η περίπτωση και από τη στιγμή που έψαχνε κάτι καλύτερο από την ΑΕ Λεμεσού ο παίκτης τις τελευταίες μέρες, διέρρευσε ενδιαφέρον από Τουρκία μεριά και συγκεκριμένα από την ομάδα Ουμρανίγερσπορ.

Για τον Φραντζή αν και προ βδομάδων είχε… παίξει για ΑΕΚ, εντούτοις, η ομάδα που φαίνεται να τον θέλει περισσότερο είναι η Πάφος FC. Τη βδομάδα που μας πέρασε υπήρξαν επαφές, να το παλεύει η Πάφος FC για να κλείσει θετικά αυτή την περίπτωση. Είναι γεγονός πως από τη στιγμή που ο Φραντζής βλέπει ότι η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ προορίζει κάτι άλλο για το δεξί αμυντικό άκρο, να επιθυμεί και ο ίδιος κάτι καλύτερο για να μπορεί να είναι στις αρχικές επιλογές της ομάδας.

Η ΑΕΛ συνεχίζει το στάδιο προετοιμασίας της με καθημερινές προπονήσεις και κάποια φιλικά παιχνίδια πριν αναχωρήσει τέλος της τρέχουσας βδομάδας για Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Μέχρι και τότε η τεχνική ηγεσία σίγουρα θα θέλει να… ξεγνοιάζει με τις ανοικτές περιπτώσεις, εκκρεμότητες που υπάρχουν, με παίκτες της κατά το πόσο θα παραμείνουν ή όχι στη «φαρέτρα» Κρις Κόλμαν για τη νέα σεζόν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα