ΑΠΟΕΛ: Ο Ντράζιτς έσβησε την κριτική

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντράζιτς έσβησε την κριτική

Newsroom
dragic
Τι κι αν στα φιλικά προετοιμασίας φάνηκε βαρύς και χωρίς ιδιαίτερη συνεισφορά στην επιθετική γραμμή; Ο Στέφαν Ντράζιτς, στον χθεσινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο την Πετροκούμπ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, έδωσε μια άκρως θετική απάντηση σε όσους βιάστηκαν να τον κρίνουν.

Ο Σέρβος επιθετικός, όσο τον άντεχαν οι δυνάμεις του, ήταν εξαιρετικά δραστήριος, αποτελώντας το επίκεντρο του παιχνιδιού της ομάδας του. Στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να ξεχωρίσει με τη συνεχή του παρουσία και τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ένα σουτ του εντός περιοχής τραντάζει το δοκάρι, αφήνοντας τους φιλάθλους με την ανάσα κομμένη.

Κέρδισε το κρίσιμο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μαρκίνιος, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της συμβολής του στην επίθεση. Η ενέργεια του και η επιμονή του να πιέζει από ψηλά την άμυνα των Μολδαβών δημιούργησαν ευκαιρίες και ενίσχυσαν παραλλήλως την άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ντράζιτς δεν σταμάτησε να τρέχει και να ασκεί πίεση, δείχνοντας την αφοσίωση και την αποφασιστικότητά του. Παρά το γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να χριστεί σκόρερ, η συνολική του εμφάνιση άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και υπόσχεση για το μέλλον. Στο επίσημο ντεμπούτο του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, ο Σέρβος απέδειξε ότι μπορεί να γίνει σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του ΑΠΟΕΛ.

Αυτή η απόδοση του Ντράζιτς, δείχνει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να δικαιώσει τις προσδοκίες και να ενισχύσει την ομάδα του με το πάθος και την αφοσίωσή του. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, οι φιλάθλοι του ΑΠΟΕΛ μπορούν να αναμένουν μεγάλες επιτυχίες και τέρματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα