Λεβέντης: «Πλήγμα η αποχώρηση Μεντόγεβιτς, έχουμε συμφωνήσει με δυο παίκτες»

Λεβέντης: «Πλήγμα η αποχώρηση Μεντόγεβιτς, έχουμε συμφωνήσει με δυο παίκτες»

Newsroom
ΛΕΒΕΝΤΗΣ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕ Λεμεσού, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα για την αποχώρηση Μεντόγεβιτς, ενώ αποκάλυψε πως ο σύλλογος έχει έρθει σε συμφωνία με δυο ποδοσφαιριστές.

Καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 βρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕ Λεμεσού, Νικόλας Λεβέντης. Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε φυσικά στο ζήτημα της αποχώρησης του Σλόμπονταρ Μεντόγεβιτς, που επιστρέφει στη Βοϊβονίντα.

Συν τοις άλλοις, αποκάλυψε πως η Λεμεσιανή ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με δυο ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται να γίνουν κι άλλες προσθήκες, ενώ σχολίασε και την απόφαση μετακίνησης οπαδών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Μεντόγεβιτς:

«Δέχθηκε μία πρόταση να συνεχίσει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του. Κάναμε μία συζήτηση μαζί του, δεν θα σταθούμε εμπόδιο να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε. Αν όλα πάνε καλά, θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Βοϊβοντίνα. Πάντα μας εξέφραζε την επιθυμία του να πάει κάποια στιγμή στην ομάδα που ξεκίνησε. Δεν το περιμέναμε φέτος. Είναι ένα πλήγμα για μας, όμως η ζωή συνεχίζεται. Ούτως ή άλλως θα κάναμε μία προσθήκη στη θέση του. Αναμένουμε εντός της ημέρας τα νεότερα».

Αν η ΑΕΛ θα έχει οικονομικό όφελος από την παραχώρησή του:

«Αυτό θα το δούμε. Να δούμε πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία εντός της ημέρας».

Για τον Κονσταντίνι που δοκιμάζεται:

«Αφήνει θετικά στοιχεία, έχουμε και το αυριανό φιλικό με την Ανόρθωση και θα δούμε τι θα αποφασίσει ο κ. Κόλμαν».

Για τις επόμενες μεταγραφές:

«Ο Άβραχαμ είναι ήδη στην Κύπρο, αυτή τη στιγμή περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Συνεχίζουμε την ενίσχυση. Υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με δύο ποδοσφαιριστές, αναμένουμε το τυπικό μέρος για να τους ανακοινώσουμε».

Πόσες κινήσεις θα γίνουν ακόμη:

«Ακόμη τέσσερις και θα δούμε αν ζητήσει κάτι περισσότερο ο κ. Κόλμαν».

Για το αυριανό φιλικό με την Ανόρθωση:

«Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ. Μια νέα ομάδα, όπως κι εμείς. Πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας, καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρών του. Δυο ώρες πριν το παιχνίδι θα γίνει ένα pre-game για τους μικρούς φίλους μας».

Για τα διαρκείας:

«Είναι κοντά στα 2000. Ο στόχος μας είναι τα 4000».

Για την απόφαση να επιτραπεί η μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών:

«Χαιρετίζουμε αυτή την απόφαση, θέλουμε τον κόσμο όλων των ομάδων να πηγαίνει στα γήπεδα. Να μείνουμε μακριά από ακρότητες, να αποδείξουμε ότι ο κόσμος πρέπει να πηγαίνει στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα