Κόλμαν: «Για 75 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, πρέπει να βάλουμε νέες ιδέες στο παιχνίδι μας»

Κόλμαν: «Για 75 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, πρέπει να βάλουμε νέες ιδέες στο παιχνίδι μας»

Newsroom
ΚΟΛΜΑΝ
Παρά τη φιλική ήττα (1-2 με ανατροπή) από την Ανόρθωση στο «Αλφαμέγα», ο Κρις Κόλμαν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, στις δηλώσεις που παραχώρησε στη συνδρομητική τηλεόραση.

Μπορεί να είδε την ομάδα του να ηττάται στο φινάλε, 1-2 από την Ανόρθωση, στο φιλικό που διεξήχθη στο «Αλφαμέγα», ωστόσο ο κόουτς της ΑΕ Λεμεσού, Κρις Κόλμαν, μόνο καλά λόγια είχε να πει στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision.

Ο Ουαλός τεχνικός εξήγησε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη για 75 λεπτά, ενώ τόνισε ότι πρέπει να «μπουν» νέες ιδέες και διαφορετικός τρόπος αντίληψης στο παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«'Eίναι ένα φιλικό παιχνίδι, δεν έχει σημασία που χάσαμε. Για 75 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε 2-3 γκολ, ακολούθως κάναμε αλλαγές για να δώσουμε ευκαιρίες και εμπειρία οι νεαροί. Είμαι χαρούμενος από την προσπάθεια».

Για τα δεδομένα του ρόστερ και αν θα γίνουν κι’ άλλες μεταγραφές:

'«Κάναμε κάποιες αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες. Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειάζεται να βάλουμε φρέσκιες ιδέες και διαφορετικό τρόπο αντίληψης του παιχνιδιού. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα