ΑΕ Λεμεσού: Είχαν… αποστολή το πρωί του Σαββάτου Γιάννου και Κόλμαν

ΑΕ Λεμεσού: Είχαν… αποστολή το πρωί του Σαββάτου Γιάννου και Κόλμαν

Σάββας Νεοκλέους
giannou_coleman_ael
Οικογενειακό διπλό παρακολούθησαν μαζί το πρωί του Σαββάτου (27/07) ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛεμεσού, Παναγιώτης Γιάννου, με τον Ουαλό προπονητή, Κρις Κόλμαν.

Συγκεκριμένα, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στην περιοχή του Τσιρείου Σταδίου, αγωνίστηκαν οι ομάδες Κ16 και Κ17 της ακαδημίας της Λεμεσιανής ομάδας.

Παιχνίδι το οποίο έγινε στα πλαίσια του πλάνου της διοίκησης του συλλόγου για τη σταδιακή προώθηση των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας στην ομάδα ανδρών.

Παρέα… με Γιάννου και Κόλμαν ήταν και ο βοηθός προπονητής της ΑΕΛ, Γιώργος Κορακάκης.

Αυτό το οικογενειακό διπλό είναι μία σειρά ενεργειών που θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία της ακαδημίας με την ομάδα ανδρών, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας της ΑΕΛ για να ενταχθούν στην ομάδα ανδρών.

Με το πέρας του οικογενειακού διπλού οι Κόλμαν και Γιάννου συνομίλησαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους έδωσαν πολύτιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα