Πάφος: Οι πληροφορίες για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας

Πάφος: Οι πληροφορίες για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας

Newsroom
pafos_opadoi
Με επίσημη ανακοίνωση της, η Πάφος, γνωστοποίησε την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024/2025.

Τα εισιτήρια, θα τεθούν στη διάθεση των φίλων της Πάφου, από πρωί της Δευτέρας, (29/07). Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα για την κυκλοφορία:

«𝗠𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚 𝗛𝗜𝗦𝗧𝗢𝗥𝗬 με την Πάφος FC 🔵
H ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει ότι από το πρωί της Δευτέρας (29/07, 10:00) αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Με τη μαζική σας στήριξη μεγαλώνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, με στόχο να διατηρήσουμε την Πάφο μας στις κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος.
𝗚𝗢𝗟𝗗 | 𝗖𝗘𝗡𝗧𝗥𝗔𝗟 | 𝗕𝗟𝗨𝗘
Όλες οι λεπτομέρειες στα γραφικά.
Η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, θα χωριστεί σε δύο φάσεις:
Α’ Φάση – Ανανέωση θέσης (29/07-05/08):
Από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 05 Αυγούστου, θα αρχίσει η πρώτη φάση, κατά την οποία οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, θα έχουν προτεραιότητα για να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας και τη θέση τους σε τιμή ανανέωσης.
Επίσης, δικαίωμα αγοράς θα έχουν και οι νέοι κάτοχοι σε θέσεις που είναι διαθέσιμες.
Β’ Φάση – Ελεύθερη διάθεση (06/08)
Από τις 6 Αυγούστου αρχίζει η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.
Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 διατηρούν το δικαίωμα της τιμής ανανέωσης ωστόσο δεν έχουν αποκλειστικότητα στην επιλογή θέσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα