ΑΕΚ Λάρνακας: Ο προβληματισμός με Αλομέροβιτς και οι προσθήκες που έρχονται

ΑΕΚ Λάρνακας: Ο προβληματισμός με Αλομέροβιτς και οι προσθήκες που έρχονται

Πάνος Λάρκος
alomerovits
Έντονα ανήσυχοι είναι στην ΑΕΚ σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα για να διορθώσει πράγματα και καταστάσεις. Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Πάκσι η ομάδα της Λάρνακας έχει μπει σε μία φάση που προσπαθεί να βρει τι φταίει, να διορθώσει καταστάσεις και να αποφύγει νέα λάθη.

Προβληματισμός υπάρχει για πολλά πράγματα και ήδη ουσιαστικά είναι εκτός πέρα από Γκιούρτσο και Γκουστάβο Λέδες (δεν πηγάζει από κάπου πιθανότητα επιστροφής του στην ομάδα) είναι ουσιαστικά Σάντζεθ και Σάντος.

Βέβαια, ο προβληματισμός στην ΑΕΚ δεν σταματά εκεί. Ο Αλομέροβιτς που ήρθε για να αντικαταστήσει τον Πίριτς δεν ικανοποιεί και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προβληματισμός και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ο Ρόκα κάνει διάφορες σκέψεις και για τη θέση του τερματοφύλακα και θα διαφανεί στην πορεία αν πάρει κάποιες αποφάσεις που θα φέρουν νέες εξελίξεις.

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί για ένα επιθετικό κορυφής, ένα ακραίο επιθετικό, ένα μέσο, ένα αριστερό μπακ και ένα δεξί μπακ. Θέσεις που έχει ανάγκη όμως υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών κάτω των 22 που ίσως φέρουν επιπλέον προσθήκες.

Με την ΑΕΚ να είναι εκτός Ευρώπης η ομάδα θα δώσει μία σειρά από φιλικά παιχνίδια για να μπορέσει να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα. Θα αναμετρηθεί την Πέμπτη με την Ομόνοια Αραδίππου στις 19:00 στο «ΑΕΚ Αρένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα