ΑΕΚ Λάρνακας: Τα δυο αγκάθια στις επαφές με Μπεργκ

ΑΕΚ Λάρνακας: Τα δυο αγκάθια στις επαφές με Μπεργκ

Πάνος Λάρκος
ΜΠΕΡΓΚ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΕΚ Λάρνακας και Χένινγκ Μπέργκ είναι σε συνεχείς επαφές, ωστόσο υπάρχουν δυο «αγκάθια» που δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι επαφές της ΑΕΚ με τον Χένινγκ Μπεργκ όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και απλά. Φαίνεται να προκύπτουν κάποιες διαφορές που για την ώρα δεν επιτρέπουν στην ολοκλήρωση της απόκτησης του.

Το ένα φαίνεται να είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Νορβηγού με την ΑΕΚ να του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και τον ίδιο να ζητά διετές κλειστό. Στην ΑΕΚ με την επίτευξη κάποιων στόχων, του δίνουν τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κατάληξη.

Επίσης, ο Μπεργκ επιθυμεί να φέρει κάποιους δικούς του συνεργάτες αλλά στην ΑΕΚ υπάρχει ήδη έτοιμο τιμ πλην βοηθού προπονητή. Και εδώ είναι ένα θέμα στο οποίο θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί της η μία από τις δυο πλευρές ή ακόμη και οι δυο.

Ο Ρόκα δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει πολύ ακόμη. Ο χρόνος πιέζει. Η ΑΕΚ χρειάζεται προπονητή… χθες και οι επαφές είναι σε πλήρη εξέλιξη. Αν δεν βρεθεί τρόπος να γεφυρωθούν οι διαφορές ο Ρόκα θα στραφεί στις εναλλακτικές που έχει ήδη στα χέρια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα