ΑΕΚ Λάρνακας: Αντζιέλσκι διετίας στους Κιτρινοπράσινους

ΑΕΚ Λάρνακας: Αντζιέλσκι διετίας στους Κιτρινοπράσινους

Newsroom
αεκ λαρνακας πολωνος
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάρολ Αντζιέλσκι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διαρκείας με την ομάδα της Λάρνακας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Πολωνό επιθετικό Karol Angielski για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής.

O Karol Angielski ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Κorona Kielce (8 συμμετοχές). Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην πατρίδα του με την Piast Gliwice (30 συμμετοχές, 2 γκολ), ως δανεικός σε Zawisza (14 συμμετοχές, 2 γκολ) και Olimpia Grudziadz (30 συμμετοχές, 14 γκολ), η Wisla Ploc (29 συμμετοχές, 4 γκολ) και η Radomiak (67 συμμετοχές, 31 γκολ). Ακολούθησε η Τουρκία με την Sivasspor (23 συμμετοχές, 1 γκολ). Στην λήξασα σεζόν (2023/24) αγωνίστηκε στην Eλλάδα με τον Ατρόμητο, πραγματοποιώντας 33 συμμετοχές και σκοράροντας 11 γκολ.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πολωνίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα