ΑΕΚ Λάρνακας: Μετά τον Ανγκιέλσκι ακολουθεί ο Πέρε Πονς

ΑΕΚ Λάρνακας: Μετά τον Ανγκιέλσκι ακολουθεί ο Πέρε Πονς

Πάνος Λάρκος
pere pons espaniol
Μία ανάσα από το να βάλει υπογραφή και να ανακοινωθεί είναι ο Πέρε Πονς. Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται στην Κύπρο και μένουν τα τυπικά για να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και να φορέσει ξανά τα κιτρινοπράσινα.

Μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Ανγκιέλσκι η ΑΕΚ θέλει να προχωρήσει σε μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης και να γεμίσει για τα καλά την μεσαία της γραμμή με ένα παίκτη που πέρσι ήταν από τους κορυφαίους της, αν ο όχι ο κορυφαίος. Ο Πέρε Πονς ήθελε να ψάξει να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο και ομάδα στην Λα Λίγκα αλλά δεν τα κατάφερε και στράφηκε ξανά στην ΑΕΚ.

Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι οικονομικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές με την πρόταση που είχε στα χέρια του στην αρχή του καλοκαιριού ο Πονς. Έτσι η ΑΕΚ καταφέρνει να κρατήσει ένα βασικό γρανάζι της και το κέντρο της με Γκουστάβο Λέδες, Ρόντεν και Σουάρεθ θα είναι πανίσχυρο.

Αυτό που καλείται να πετύχει μέσα στις δυο βδομάδες ο Τσάβι Ρόκα είναι να βρει ένα ικανό τερματοφύλακα που θα μπορεί να εγγυηθεί την εστία της ομάδας και ταυτόχρονα έναν ακραίο επιθετικό επιπέδου που να μπορεί να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και να έχει και το εύκολο γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα