ΑΕΚ Λάρνακας: Ο «Κέρβερος» που ψάχνει και η επιλογή Κάρλγκρεν

ΑΕΚ Λάρνακας: Ο «Κέρβερος» που ψάχνει και η επιλογή Κάρλγκρεν

Πάνος Λάρκος
kalgeren_aek_larnaka.jpeg
Είναι γνωστό και δεδομένο ότι η ΑΕΚ και ο Τσάβι Ρόκα κινούνται στην αγορά για την εξεύρεση μεταξύ άλλων και ενός τερματοφύλακα που θα μπορέσει να ηγηθεί και να αποτελέσει την νούμερο ένα επιλογή πίσω από Παρασκευά και Τούμπα.

Μετά την απόφαση να αποδεσμευθεί ο Αλομέροβιτς ο Ρόκα δεν είχε έτοιμη λύση και κινείται όσο μπορεί πιο γρήγορα για να βρεθεί ο καταλληλότερος για τη θέση. Μία περίπτωση που έχει προταθεί και απασχολεί είναι αυτή του 32χρονου Σουηδού Πάτρικ Κάρλγκρεν.

Πρόκειται για έμπειρο τερματοφύλακα με παρουσία μέχρι και στα τελικά του Γιούρο το 2016 χωρίς να καταγράψει συμμετοχή και γενικότερα όπου αγωνίστηκε είχε γεμάτες χρονιές. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη σουηδική Μπράγκε και ακολούθως πήγε στην ΑΪΚ όπου σε τρία χρόνια είχε 75 συμμετοχές.

Ακολούθησε η Νόρτζελαντ Δανίας (5 συμμετοχές), η Κόνιασπορ (1 συμμετοχή) και στη συνέχεια για έξι χρόνια υπερασπίστηκε τα δοκάρια της Ράντερ όπου μόνο σε παιχνίδια πρωταθλήματος έπαιξε σε 187 ματς!

Ο Κάρλγκρεν έχει προταθεί και είναι μία περίπτωση που αξιολογείται από τον Τσάβι Ρόκα. Μάλιστα και ο Μπεργκ έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον Σουηδό μιας και τον γνωρίζει. Αν θα είναι ο εκλεκτός του Ρόκα αυτό δεν θα αργήσει να διαφανεί. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρει και απασχολεί. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όμως η τελική απόφαση θα πρέπει να παρθεί σύντομα μιας και ο χρόνος πιέζει.

Πλησιάζει σε εξτρέμ


Σε επαφές με δυο-τρεις περιπτώσεις ακραίων επιθετικών βρίσκεται ο Τσάβι Ρόκα ο οποίος επιδιώκει σε ποιοτική ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση. Ψάχνει παίκτη που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ένα νέο Τόνγκια. Κάτι βέβαια που είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει αλλά γίνεται τεράστια προσπάθεια για να βρεθεί μία πολύ καλή λύση.

Επίσης, αξιολογούνται και κάποιες περιπτώσεις παικτών κάτω των 22 για να ενισχύσουν και να εμπλουτίσουν το ρόστερ, αν βεβαίως γίνουν εν τέλει κάποιες προσθήκες με αυτό το καθεστώς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα