Ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός εναντίον όλων!

Ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός εναντίον όλων!

Newsroom
el_arabi_texera
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί φανέρωσε την κλάση του στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Ρίγα, αναδεικνύοντας τον εαυτό του ως τον καλύτερο παίκτη της ομάδας.

Παρά την ηλικία του, ο 37χρονος Μαροκινός επιθετικός ξεχώρισε όχι μόνο για τις επιθετικές του ικανότητες, αλλά και για την αφοσίωση και την προσπάθειά του σε όλο το γήπεδο. Χωρίς να έχει περάσει από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Ελ Αραμπί έδειξε αξιοθαύμαστη φυσική κατάσταση και αντοχή, βάζοντας γυαλιά σε αρκετούς συμπαίκτες του.


Ήταν εντυπωσιακό το πώς, παρά το γεγονός ότι η θέση του είναι στην επίθεση, αναγκάστηκε πολλές φορές να κατέβει μέχρι το κέντρο του γηπέδου για να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η ενέργεια και η επιμονή του ήταν εμφανείς σε κάθε φάση, καθώς πάλευε ακατάπαυστα για την κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η αφοσίωσή του δεν πήγε χαμένη, αφού ήταν ο δημιουργός και σκόρερ του μοναδικού γκολ του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ελ Αραμπί απέδειξε πως η εμπειρία και η ποιότητά του είναι αξεπέραστες, αποτελώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο για τον ΑΠΟΕΛ. Το πάθος και η αγωνιστική του πειθαρχία τον καθιστούν πραγματικό ηγέτη μέσα στο γήπεδο, παραδίδοντας μαθήματα στους νεαρότερους συμπαίκτες του.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα