Με πράσινα προς τιμήν της Σαπεκοένσε η Τορίνο (pic)

Με πράσινα προς τιμήν της Σαπεκοένσε η Τορίνο (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Με πράσινα προς τιμήν της Σαπεκοένσε η Τορίνο (pic)

bet365

Ένα μικρό μέρος της φανέλας που ετοίμασε για τη συμπλήρωση ενός έτους από το αεροπορικό δυστύχημα της Σαπεκοένσε, αποκάλυψε η Τορίνο.

Η «Γκρανάτα» θα αγωνιστεί απέναντι στην Αταλάντα με φανέλα αφιερωμένη στους αδικοχαμένους της «Σάπε», στη συμπλήρωση ενός έτους από το δυστύχημα που συγκλόνισε τον κόσμο, όταν το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, συνετρίβη...

Έχοντας, φυσικά, βιώσει και η ίδια μια αεροπορική τραγωδία, πίσω στο 1949, στη Σουπέργκα, η Τορίνο αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη των παικτών της Σαπεκοένσε με την πράσινη φανέλα στο ματς με την Αταλάντα.

Η συγκεκριμένη, ιδιαίτερη εμφάνιση θα κυκλοφορήσει σε 1.500 κομμάτια και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικογενειών των θυμάτων...

«Τορο και Σάπε, ενωμένες από τη μοίρα, μια παντοτινή φιλία...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα