Ντοναρούμα: «Δεν το περίμενα αυτό...» (pic)

Ντοναρούμα: «Δεν το περίμενα αυτό...» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντοναρούμα: «Δεν το περίμενα αυτό...» (pic)

bet365

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα «έσπασε» τη σιωπή του αναφορικά με τα όσα άκουσε από τον κόσμο της Μίλαν για τη φημολογία περί της ξαφνικής του επιθυμίας να φύγει από την ομάδα. Διέψευσε τα περί... ψυχικής οδύνης.

Ένας μεγάλος διαγωνισμός* με απίθανα δώρα σε περιμένει στα φρουτάκια, από σήμερα ως τις 17/12! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο νεαρός γκολκίπερ των «ροσονέρι», έχοντας αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με την ιστορία που εκτυλίχθηκε μέχρι τελικά να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το κλαμπ, ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των οπαδών όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες περί της νέας, ξαφνικής του επιθυμίας να ακυρωθεί το νέο συμφωνητικό με τη Μίλαν!

Απαντώντας στο πανό με το επιθετικό περιεχόμενο και τις ύβρεις από τον κόσμο, ο Ντοναρούμα έγραψε στο Instagram:

«Δεν περίμενα μια τόσο άσχημη βραδιά... Δεν έκανα ποτέ αναφορά σε ψυχική οδύνη και σε όσα γράφτηκαν για την ιστορία με το νέο συμβόλαιο που είχα υπογράψει. Παρ' όλα αυτά, προσπαθώ να κρατήσω στο μυαλό μου μόνο το αγωνιστικό και να κοιτάξω το επόμενο ματς. Πάμε Μίλαν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα