Γκατούζο: «Ένα φιλί με γλώσσα στον Μπουφόν από μένα» (vid)

Gazzetta team
Γκατούζο: «Ένα φιλί με γλώσσα στον Μπουφόν από μένα» (vid)

bet365

Η Ιλάρια Ντ’ Αμίκο, σύντροφος του Τζίτζι Μπουφόν, ρώτησε τον Τζενάρο Γκατούζο τι δώρο θα κάνει στον τελευταίο για τα γενέθλιά του και εκείνος έδωσε ρεσιτάλ.

Η Μίλαν κέρδισε την Λάτσιο με 2-1 και ο Τζενάρο Γκατούζο έκανε δηλώσεις στο Sky μετά το τέλος του ματς. Απέναντί του βρέθηκε η σύντροφος του Τζίτζι Μπουφόν, που έχει τα γενέθλιά του. Έτσι, μετά τις ερωτήσεις για το παιχνίδι, η Ιλάρια Ντ’ Αμίκο ρώτησε τον τεχνικό της Μίλαν τι δώρο θα κάνει στον Ιταλό τερματοφύλακα. Και εκείνος έδωσε ρεσιτάλ.

«Του έδωσες το δικό σου δώρο;», τη ρώτησε αρχικά ο Γκατούζο. «Ετοιμάζομαι», του απάντησε η Ντ’ Αμίκο. «Δώσ’ του ένα φιλί με γλώσσα στο στόμα από μένα», συνέχισε ο τεχνικός των ροσονέρι! «Τώρα θα βγάλουμε την προσωπική ζωή του σπιτικού Ντ’ Αμίκο-Μπουφόν στον αέρα», αναρωτήθηκε η Ιταλή παρουσιάστρια στον πιο απολαυστικό διάλογο του Sky!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα