«Τελειώνει» από την Μπρέσια ο Μπαλοτέλι

«Τελειώνει» από την Μπρέσια ο Μπαλοτέλι

Κώστας Τόπας
«Τελειώνει» από την Μπρέσια ο Μπαλοτέλι

bet365

Την διακοπή της συνεργασίας τους, ζήτησε η Μπρέσια από τον Μάριο Μπαλοτέλι, μετά από τη νέα απουσία του Ιταλού επιθετικού από την προπόνηση της ομάδας.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ξένο σώμα φαίνεται πως αποτελεί για την Μπρέσια ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος απουσίασε γι' ακόμα μία φορά από την προπόνηση χωρίς να έχει πάρει άδεια. Η συγκεκριμένη ενέργεια έκανε τους διοικούντες του συλλόγου να ζητήσουν τον τερματισμό του συμβολαίου του, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του είναι μέχρι το 2022.

Ο ιδιοκτήτης της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ζήτησε την πρόωρη λήξη της συνεργασίας με τον Ιταλό και όπως όλα δείχνουν ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας της Λομβαρδίας.

Ο Μπαλοτέλι δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στις αναμετρήσεις που έδωσε με τη φανέλα της Μπρέσια, καθώς σημείωσε μόλις πέντε γκολ σε 19 παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα