Πάρμα - Σαμπντόρια 2-3: Σούπερ ανατροπή και μια νίκη μακριά από τη σωτηρία (vid)

Gazzetta team
Πάρμα - Σαμπντόρια 2-3: Σούπερ ανατροπή και μια νίκη μακριά από τη σωτηρία (vid)

bet365

Η Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι έφυγε με το διπλό από την έδρα της Πάρμα και μάλιστα με ανατροπή (2-3), την προσπέρασε στη βαθμολογία και αποσχίστηκε 12 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Ξεμπερδεύει για τα καλά με τα σενάρια της παραμονής η Σαμπντόρια.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πιστοποίησε για ακόμη μια φορά την ανοδική της πορεία μετά την επανέναρξη και πέρασε «αεράτη», με σούπερ ανατροπή από την έδρα της Πάρμα (2-3), προσπερνώντας την στη βαθμολογία.

Παρά το προβάδισμα δύο τερμάτων των Παρμέντσι στο πρώτο μέρος (18' Ζερβίνιο, 40' αυτογκόλ Μπερεζίνσκι), οι Γενοβέζοι πραγματοποίησαν απίθανο comeback μετά την ανάπαυλα, αρχής γενομένης από την άμεση μείωση του σκορ με τον Σαμπό (48'). Τη σκυτάλη πήρε ο Κουαλιαρέλα για το 2-2 στο 69' και το τελικό «χτύπημα» έδωσε ο Μπονατσόλι στο 78'.

Έτσι, η Σαμπ απομακρύνθηκε 12 βαθμούς από την 18η Λέτσε και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, μία νίκη θα της είναι αρκετή για να επισημοποιήσει την παραμονή της στην επόμενη Serie A.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα