Μίλαν: Ο Ντοναρούμα δεν απάντησε καν στην τελευταία πρόταση ανανέωσης

Μίλαν: Ο Ντοναρούμα δεν απάντησε καν στην τελευταία πρόταση ανανέωσης

Gazzetta team
Μίλαν: Ο Ντοναρούμα δεν απάντησε καν στην τελευταία πρόταση ανανέωσης

bet365

Το συμβόλαιο του Τζίτζιο Ντοναρούμα λήγει τον προσεχή Ιούνιο, η Μίλαν ανέβηκε στα οκτώ εκατ. ευρώ, αλλά ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, δεν απάντησε καν, έχοντας ήδη ζητήσει 10 εκατ.

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα μπορεί να βρίσκεται όλη τη ζωή του στη Μίλαν, αλλά φαίνεται ότι δεν θα μείνει για πολύ ακόμα εκεί. Οι Ροσονέρι παλεύουν εδώ και δύο χρόνια να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και τελικά πάνε να χάσουν τσάμπα το ακριβότερο περιουσιακό και αγωνιστικό στοιχεία τους. Το συμβόλαιο του Ιταλού πορτιέρε ολοκληρώνεται σε τρεις μήνες κι εκείνος δεν δείχνει διατεθειμένος να απαντήσει θετικά.

Για την ακρίβεια, στην πιο πρόσφατη προσφορά που έγινε στον ζόρικο ατζέντη του, Μίνο Ραΐόλα, η Μίλαν έκανε την υπέρβαση και ανέβηκε στα οκτώ εκατ. ευρώ ετησίως. Ωστόσο, ούτε καν έχει λάβει αρνητική απάντηση. Στην πραγματικότητα δεν έχει καν λάβει απάντηση εδώ και μέρες, με την πλευρά του Ντοναρούμα να έχει εξηγήσει ότι δεν το συζητάει για κάτω από 10 εκατ.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα