Serie A: Γκέλα για Γιουβέντους, μια… ανάσα η Ίντερ από το Scudetto (vid)

Serie A: Γκέλα για Γιουβέντους, μια… ανάσα η Ίντερ από το Scudetto (vid)

bet365

Η Γιουβέντους υπέστη νέα απώλεια βαθμών στην έδρα της Φιορεντίνα (1-1) κι εκτός του στόχου της τετράδας που δυσκολεύει επικίνδυνα, δίνει την ευκαιρία στην Ίντερ (1-0 τη Βερόνα) να σφραγίσει το Scudetto από την επόμενη αγωνιστική, αν στραβοπατήσει και η Μίλαν κόντρα στη Λάτσιο.

Τι κι αν είχε χάσει έδαφος για δύο σερί αγωνιστικές; Οι έτεροι διεκδικητές της Ίντερ για τον «θρόνο» της Serie A της το έκαναν ακόμη πιο εύκολο, καθώς με τη σειρά τους δεν είχαν καταφέρει να εκμεταλλευτούν τις απώλειές της. Και στην περίπτωση της Γιουβέντους, η «γκέλα» χτύπησε ξανά την πόρτα, με τη Φιορεντίνα να της κόβει δύο πολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» της τετράδας (1-1, την είχε νικήσει 3-0 μέσα στο Τορίνο στον α’ γύρο) και ταυτόχρονα να κάνει «δώρο» την… πρόβα τίτλου στους Νερατζούρι. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε φλέρταρε με την 3η διαδοχική ισοπαλία, αλλά το γκολ της χρυσής αλλαγής, του Νταρμιάν στο 76’ από την ασίστ του Χακίμι, χάρισε το σπουδαίο τρίποντο, το οποίο αν συνδυαστεί με στραβοπάτημα της Μίλαν στην έδρα της Λάτσιο (21:45), θα της δώσει τη δυνατότητα να σφραγίσει το πρώτο της Scudetto μετά από 13 χρόνια την επόμενη αγωνιστική!

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι (79’ Ντ’ Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (79’ Γκαλιαρντίνι), Έρικσεν (65’ Σένσι), Πέρισιτς (65’ Νταρμιάν), Λαουτάρο (71’ Σάντσες), Λουκάκου

Βερόνα (Ιβάν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Μανιάνι (46’ Μανιάνι), Κετσερίνι (46’ Νταβίντοβιτς), Ντιμάρκο (72’ Ουντότζε), Φαραόνι, Ταμέζε (65’ Σαλσέδο), Ίλιτς, Λάζοβιτς, Μπάρακ, Μπέσα (77’ Κόλεϊ), Λαζάνια

Όσο για τους Μπιανκονέρι; Το σύνολο του Αντρέα Πίρλο τα βρήκε σκούρα σε ένα ακόμη παιχνίδι, με τον Βλάοβιτς να δίνει προβάδισμα στους Βιόλα από το 29’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, σε ένα πρώτο μέρος όπου η Γηραιά Κυρία δεν σημείωσε ούτε μία τελική στον στόχο, ενώ δέχθηκε 5!

Ωστόσο, ό,τι δεν βρήκε για 45 λεπτά, της το έδωσε με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Άλβαρο Μοράτα. Μόλις 32’’ από τη στιγμή που πέρασε στο ματς στην ανάπαυλα, ο Ισπανός φορ εκτέλεσε τον Ντραγκόφσκι με φανταστικό curler από γωνιακή θέση, αλλά αυτή έμελλε να είναι και η μοναδική απειλή εντός στόχου της Γιουβέντους σε ολόκληρο το ματς!

Έτσι, όχι απλά έκανε χάρισμα τον τίτλο στους Νερατζούρι, αλλά ο κίνδυνος να μείνει εκτός τετράδας είναι πιο ορατός από ποτέ, αφού Αταλάντα και Νάπολι έχουν την ευκαιρία να την προσπεράσουν και η Λάτσιο να πλησιάσει μέχρι και το -2 (έχει ματς λιγότερο).

Φιορεντίνα (Τζουζέπε Ιακίνι): Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Κάσερες, Βενούτι (46’ Μαρτίνες Κουάρτα), Άμραμπατ, Πούλγκαρ, Καστροβίλι (85’ Εϊσερίκ), Ίγκορ (72’ Μπιράγκι), Ριμπερί (72’ Κουαμέ), Βλάοβιτς

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι (46’ Κουλουσέφσκι), Κιελίνι, Κουαδράδο, Ράμσεϊ (69’ ΜακΚένι), Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Σάντρο, Ντιμπάλα (46’ Μοράτα), Κριστιάνο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα