Σπαλέτι: «Για μένα οι Μανωλάς και Ινσίνιε μένουν»

Σπαλέτι: «Για μένα οι Μανωλάς και Ινσίνιε μένουν»

bet365

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε για τον Λορέντσο Ινσίνιε και τον Κώστα Μανωλά σε σχέση με τις πληροφορίες για τις μεταγραφές τους παραμονές του αγώνα της Νάπολι με τη Βενέτσια.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε γενικότερα με πολύ καλά σχόλια για το ρόστερ και το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην απάντησή του σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Λορέντσο Ινσίνιε (στην Ιντερ, η οποία έχει καταθέσει ήδη πρόταση) και του Κώστα Μανωλά (στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πλήθος αναφορών στα ιταλικά και ελληνικά media).

O Σπαλέτι μίλησε για το μεταγραφικό ενδιαφέρον για τους δύο παίκτες αναφέροντας: «Ο Ινσίνιε να είναι ενοχλημένος; Πάντα έρχεται χαμογελαστός και έτοιμος να βοηθήσει. Οι φημολογίες στην αγορά δεν αφορούν αυτό το θέμα. H Serie A είναι όνειρο για όλους και δεν μας απασχολεί το τι γίνεται ή λέγεται στην αγορά. Όταν ήρθα εδώ προσωπικά περίμενα ότι ο Ινσίνιε και ο Μανωλάς θα είναι μέλη της ομάδας. Δύο παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας και την ποιότητά της. Εάν είμαι σίγουρος ότι θα τους έχω; Για μένα ναι, γιατί όχι. Για μένα Μανωλάς και Ινσίνιε μένουν. Πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι».

Σπαλέτι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα