Ουντινέζε - Γιουβέντους 2-2: Πρεμιέρα με... τρελή γκέλα (vid)

Ουντινέζε - Γιουβέντους 2-2: Πρεμιέρα με... τρελή γκέλα (vid)

bet365

Τρελό ματς στο Ούντινε, γκέλα για τη Γιούβε. Η «Μεγάλη Κυρία» πέτυχε δυο γκολ, είχε δυο δοκάρια, ακυρωθέν τέρμα του Κριστιάνο στο 90'+, αλλά δεν μπόρεσε να... σώσει τις γκάφες του Σέζνι και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ουντινέζε.

Πρεμιέρα που τα είχε όλα για τη Γιούβε. Κριστιάνο στον πάγκο, δυο γκολ, δυο δοκάρια, γκάφες από τον Σέζνι και ακυρωθέν γκολ του Πορτογάλου σταρ στις καθυστερήσεις. Ο Ρονάλντο που δεν αγωνίστηκε ως βασικός και… φούντωσε τα σενάρια αποχώρησης, μπήκε στο ματς ως αλλαγή και στις καθυστερήσεις βρήκε δίχτυα, πανηγύρισε έξαλλα, αλλά το γκολ δε μέτρησε ποτέ. Η Ουντινέζε ήταν εξαιρετική στο β’ μέρος, εκμεταλλεύθηκε τις γκάφες του Σέζνι και απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2. Ποιο θα είναι το μέλλον του Πορτογάλου;

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Μαξ Αλέγκρι. Δυο γκολ στο 20λεπτο κόντρα στην Ουντινέζε, με τη Γιούβε να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Ντιμπάλα και Κουαδράδο έκαναν ό,τι ήθελαν κι έδωσαν σημαντικό προβάδισμα. Μόλις στο 3ο λεπτό η «Μεγάλη Κυρία» άνοιξε το σκορ. Εξαιρετικός συνδυασμός Μπετανκούρ, Κουαδράδο και από ασίστ του τελευταίου ο Ντιμπάλα με ιδανικό πλασέ βρήκε δίχτυα.

Η Ουντινέζε προσπάθησε να απαντήσει, αλλά στο 11' ο Σέζνι είχε τη λύση στο ωραίο πλασέ του Μπουσέτο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά πριν γίνουν επικίνδυνοι ήρθε στο 23' το δεύτερο γκολ. Ο Ντιμπάλα έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά και ο Κουαδράδο με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-0. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε, η Γιούβε είχε τον απόλυτο έλεγχο, εξαιρετική ανασταλτικά, χωρίς όμως να δημιουργήσει άλλους κινδύνους.

Θρίλερ το β’ μέρος με μοιραίο τον Σέζνι!

Η εικόνα της Γιουβέντους στην επανάληψη εντελώς διαφορετική. Πολλά κενά στην άμυνα, ομάδα χωρίς συγκέντρωση και με πολλά λάθη. Βέβαια και η τύχη δεν ήταν σύμμαχος…

Στο 50' η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι στην πρώτη φάση του β' μέρος. Ο Σέζνι νίκησε τον Αρσλάν, καθυστέρησε όμως να τη μπλοκάρει και ανέτρεψε τον Αρσλάν που δεν άφησε τη φάση. Ο Περέιρα δεν αστόχησε, μείωσε σε 2-1 κι έβαλε... φωτιές. Η Γιούβε απάντησε και στο 54ο λεπτό πλησίασε στο τρίτο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Μοράτα βρήκε το δοκάρι.

Η παρουσία του Ντεουλοφέου βοήθησε τους γηπεδούχους, έγιναν πιο κινητικοί και στο 59' έβαλαν δύσκολα στην «Κυρία». Ο Ισπανός ανατράπηκε από τον Ντανίλο, αλλά πέναλτι δε δόθηκε, μιας και ο Λάρσεν ήταν για λίγο πιο μπροστά στο ξεκίνημα της φάσης. Ο Κριστιάνο πήρε θέση στο παιχνίδι και τρία λεπτά αργότερα είχε μια πολύ καλή κεφαλιά. Η Γιούβε πίεσε και στο 66' η σουτάρα του Μπετανκούρ βρήκε στο δοκάρι. Στο τελευταίο τέταρτο η Ουντινέζε έγινε πιο απειλητική, κυκλοφορούσε καλύτερα και στο 83' εκμεταλλεύθηκε το δεύτερο δώρο του Σέζνι. Ο Πολωνός το... παράκανε με τις ντρίμπλες, ο Οκάκα έκλεψε και ο Ντεουλοφέου πέτυχε το 2-2.


Ο Κριστιάνο σκόραρε, αλλά…

Το θρίλερ δεν είχε τελειώσει! Η Γιουβέντους βγήκε όλη μπροστά και στο 90'+4' λυτρώθηκε, αλλά για λίγο! Ο Κριστιάνο με κεφαλιά σημείωσε το 3-2, πανηγύρισε έξαλλα, αλλά το VAR ήταν εκεί για να του ακυρώσει το τέρμα λόγω οφσάιντ.

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Νούτινκ, Σαμίρ (90' Ζέγκελαρ), Ροντρίγκο, Μολίνο, Ουντότζι (57' Λάρσεν), Περέιρα, Αρσλάν (80' Γιάγιαλο), Πουσέτο (80' Οκάκα), Γουάλας, Μακένγκο (57' Ντεουλοφέου)

Γιουβέντους: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντανίλο, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο (74' Κιέζα), Ράμσεϊ (59' Κιελίνι), Μπετανκούρ, Μοράτα (60' Κριστιάνο), Ντιμπάλα, Μπερναρντέσκι (60' Κουλουσέφσκι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα