Μίλαν: Επέστρεψε στην αποστολή κι είναι έτοιμος για Βερόνα

Μίλαν: Επέστρεψε στην αποστολή κι είναι έτοιμος για Βερόνα

Κώστας Τόπας
Μίλαν: Επέστρεψε στην αποστολή κι είναι έτοιμος για Βερόνα

bet365

Στην αποστολή για το παιχνίδι με την Βερόνα συμπεριλήφθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στον αχίλλειο τένοντα.

Τις υπηρεσίες του Σουηδού επιθετικού για περίπου ένα μήνα χρειάστηκε να στερηθεί ο Στέφανο Πιόλι, καθώς ο Ζλάταν έμεινε στα «πιτς», εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπιζε στον αχίλλειο τένοντα.

Ωστόσο, ο Σουηδός άφησε πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και είναι πάλι έτοιμος να αγωνιστεί για λογαριασμό των «ροσονέρι».

Ο Στέφανο Πιόλι τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα με την Βερόνα απόψε (16/10) στις 21:45 για την 8η αγωνιστική της Serie A και ενδέχεται να του δώσει και χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να βρει ξανά ρυθμό και να είναι ετοιμοπόλεμος για το κρίσιμο εκτός έδραςπαιχνίδι που δίνει η ομάδα του με την Πόρτο την επόμενη Τρίτη (19/10), για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Τη φετινή σεζόν, ο 40χρονος Σουηδός επιθετικός πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις μία φορά, αυτή κόντρα στη Λάτσιο στις 12 Σεπτεμβρίου, στην οποία και σκόραρε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα