Μίλαν - Ίντερ: Ανόητο πέναλτι ο Κεσί, σκόραρε και πανηγύρισε ο Τσαλχάνογλου στο «Σαν Σίρο»! (vid)

Μίλαν - Ίντερ: Ανόητο πέναλτι ο Κεσί, σκόραρε και πανηγύρισε ο Τσαλχάνογλου στο «Σαν Σίρο»! (vid)

bet365

Ο Φρανκ Κεσί τα έκανε... μαντάρα με το πιο ανόητο πέναλτι που θα μπορούσε κι έδωσε την ευκαιρία στον Τσαλχάνογλου να σκοράρει και να πανηγυρίσει χωρίς δισταγμό μπροστά στους οπαδούς της πρώην ομάδας του!

Ήταν παίκτης της για τέσσερα διαδοχικά χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος κι όπως δεν δίστασε να υπογράψει στη «μισητή» συμπολίτισσσα, έτσι δεν είχε κανέναν «φραγμό» να πανηγυρίσει το γκολ του στο... παλιό του σπίτι. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου επωφελήθηκε από το ρεσιτάλ επιπολαιότητας και ανοησίας του Φρανκ Κεσί, ο οποίος αντί να απομακρύνει κράτησε τη μπάλα με δύο αντιπάλους στην περιοχή και στο τέλος «γκρέμισε» τον Τούρκο. Και τόσο απλά, ο Τούρκος χαφ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε κι ευστόχησε για το 1-0 της Ίντερ μέσα στο «Σαν Σίρο», με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό των 32 γκολ και των 48 ασίστ με τα Ροσονέρι να σπεύδει να πανηγυρίσει και να δείχνει, μάλιστα, προκλητικά τα αυτιά του προς την εξέδρα.

Έτσι, ο Τσαλχάνογλου έγινε ο τέταρτος που σκοράρει στο πρώτο του «Derby Della Madonina» με την αντίπαλη ομάδα του Μιλάνου, μετά τους Ερνάν Κρέσπο, Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα