Γιουβέντους - Σασουόλο 3-0: Πρεμιέρα με show Βλάχοβιτς - Ντι Μαρία (vid)

Νίκος Κικίδης
Γιουβέντους - Σασουόλο 3-0: Πρεμιέρα με show Βλάχοβιτς - Ντι Μαρία (vid)

bet365

Νέα σεζόν, ίδιες συνήθειες! Ο... φονικός Βλάχοβιτς «εκτέλεσε» με δυο γκολ τη Σασουόλο του Κυριακόπουλου και παρέα με τον Ντι Μαρία που άνοιξε λογαριασμό στο ντεμπούτο του οδήγησαν τη Γιουβέντους (3-0) σε μια τέλεια πρεμιέρα.

Αν η μοίρα τον είχε φέρει έξι μήνες νωρίτερα στο Τορίνο, τότε η περσινή σεζόν θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο χαρμόσυνη για τη Γιουβέντους. Και μπορεί το παρελθόν να μην αλλάζει, όμως το μέλλον πλέον αναμένεται με περίσσιο ενθουσιασμό. Στην πρώτη του... πρεμιέρα με τα ασπρόμαυρα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ξέθαψε το τσεκούρι του πολέμου, εκτέλεσε με δυο γκολ τη Σασουόλο του Κυριακόπουλου (βασικός) και με συμπρωταγωνιστή τον Ντι Μαρία που «ζωγράφισε» στο μπιανκονέρο ντεμπούτο του οδήγησαν την Γηραιά Κυρία στη νίκη με 3-0 και σε μια άνετη βραδιά μπροστά στο κοινό του «Juventus Arena».

Η ανανεωμένη Γιουβέντους με τους νεοφερμένους Μπρέμερ και Ντι Μαρία στο βασικό σχήμα πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή με τον Βλάχοβιτς στο 5΄. Ό,τι δεν κατάφερε ωστόσο σε εκείνη τη στιγμή ο Σέρβος, το πέτυχε ο Ντι Μαρία είκοσι λεπτά αργότερα. Έπειτα από σέντρα του Άλεξ Σάντρο, ο Αργεντινός έπιασε φοβερό μονοκόμματο σουτ για να ανοίξει λογαριασμό με τους Μπιανκονέρι και να γίνει μόλις ο πέμπτος Αργεντινός στον 21ο αιώνα που σκοράρει με τα χρώματα της Γιουβέντους (Τέβες, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν και Περέιρα οι υπόλοιποι).

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και η εικόνα του αγώνα μαρτυρούσε πως το δεύτερο γκολ ήταν κοντά. Τελικά στο 43΄η Γιούβε κέρδισε πέναλτι, ο Βλάχοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου. Παρά το γκολ του ωστόσο, ο Σέρβος διψούσε για ακόμα περισσότερα. Και τελικά πέτυχε το σκοπό του όταν έπειτα από κλέψιμο σε επικίνδυνο σημείο, ο Ντι Μαρία του σέρβιρε ένα ακόμα γκολ για το 3-0 στο 51΄.

Η Σασουόλο είχε τις ευκαιρίες της για να μειώσει στο σκορ αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Περίν, ενώ από την άλλη η Γιουβέντους έδειχνε φονική όποτε έβρισκε ανοικτό γήπεδο. Παρόλα αυτά το σκορ δεν έμελλε να αλλάξει, με τους Βλάχοβιτς - Ντι Μαρία να οδηγούν το σύνολο του Αλέγκρι σε μια ιδανική αρχή και μια νικηφόρα πρεμιέρα στην Serie A.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο (61΄Ντε Σίλιο), Λοκατέλι (76΄Ροβέλα), Ζακάρια, ΜακΚένι (76΄Σούλε), Κουαδράδο (61΄Κόστιτς), Ντι Μαρία (66΄Μιρέτι), Βλάχοβιτς

Σασουόλο (Αλέσιο Ντιονίζι): Κονσίλι, Κυριακόπουλος (59΄Πιναμόντι), Άιχαν, Φεράρι, Μούλντουρ, Ενρίκε, Φρατέζι (80΄Σεϊντέ), Θόρστβεντ (80΄Θάρουι), Μπεράρντι, Ροτζέριο, Ντεφρέλ (46΄Ρασπαντόρι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα