Πογκμπά: Είχε δώσει ήδη 100.000 ευρώ στους εκβιαστές του

Πογκμπά: Είχε δώσει ήδη 100.000 ευρώ στους εκβιαστές του

Σωτήρης Μυκονίου
Πογκμπά: Είχε δώσει ήδη 100.000 ευρώ στους εκβιαστές του

bet365

Ο Πολ Πογκμπά είχε ήδη δώσει 100 χιλ. ευρώ στους εκβιαστές του σε μία προσπάθεια να ξεφύγει απ' αυτήν την κατάσταση, όμως εκείνοι συνέχιζαν να τον απειλούν ζητώντας 13 εκατ. ευρώ.

Ο Γάλλος κεντρικός μέσος είχε ήδη ενδώσει ως ένα βαθμό στις απειλές της συμμορίας που δεν τον αφήνει ήσυχο, μέλος της οποίας φέρεται να είναι και ο αδερφός του Ματίας. Ο Πολ Πογκμπά είχε πληρώσει ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του RMC, 100 χιλ. ευρώ στους εκβιαστές του σε μία προσπάθεια να γλιτώσει από την κατάσταση αυτή. Εκείνοι όμως δεν φαίνονταν να είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν και έμμεναν στην αρχική τους θέση, που ήταν εισπράξουν 13 εκατ. ευρώ από τον Γάλλο σούπερ σταρ και μετά να σταματήσουν. Όλα αυτά βέβαια μέχρι την καταγγελία που έκανε ο Πολ Πογκμπά στην αστυνομία.

Ο λόγος του εκβιασμού της συγκεκριμένης συμμορίας και του αδερφού του είναι πως οι ίδιοι, που αποτελούσαν και παρέα του Γάλλου μέσου όταν ήταν πιο νέος, τον προστάτευαν για χρόνια και τον κρατούσαν ασφαλή, οπότε θεωρούν πως τους χρωστάει λεφτά γι ' αυτό.

Η εισαγγελία του Παρισιού έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα ενώ την υπόθεση θα αναλάβει και τακτικός ανακριτής (πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας). Μέχρι τότε καμία ακρόαση δεν είναι προγραμματισμένη τόσο για τον Πογκμπά όσο και για κάποιον από τους συγγενείς του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα