Νάπολι - Μπολόνια 3-2: Τη λύγισε με ανατροπή και επέστρεψε στην κορυφή (vid)

Νάπολι - Μπολόνια 3-2: Τη λύγισε με ανατροπή και επέστρεψε στην κορυφή (vid)

Νίκος Κικίδης
Νάπολι - Μπολόνια 3-2: Τη λύγισε με ανατροπή και επέστρεψε στην κορυφή (vid)

bet365

Στάση... καμία για τη Νάπολι, η οποία επιβλήθηκε 3-2 με ανατροπή της ψυχωμένης Μπολόνια, επιστρέφοντας στην κορυφή της Serie A.

Τι κι είδε τον Ζίρκσι να την πληγώνει λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους; Τι κι αν ισοφαρίστηκε από τρελή γκάφα του Μερέτ πριν καν προλάβει να... συνειδητοποιήσει ότι είχε ολοκληρώσει την ανατροπή; Η αλύγιστη Νάπολι του Σπαλέτι βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει όλα τα (ψυχολογικά) εμπόδια και να πάρει τη νίκη με 3-2 απέναντι στην ατίθαση Μπολόνια, επιστρέφοντας στο +2 από την Αταλάντα και στην κορυφή της Serie A.

To ξεκίνημα της αναμέτρησης πάντως δεν κύλησε ιδανικά για τη Νάπολι, η οποία αδυνατούσε να βρει τρόπο να παραβιάσει την εστία της Μπολόνια που διατηρούσε με μερική άνεση το μηδέν. Κι αφού οι φιλοξενούμενοι έβλεπαν πως ανασταλτικά... άντεχαν, βρήκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν τους Παρτενοπέι και να πάρουν το προβάδισμα. Έπειτα από γύρισμα του Καμπιάσο (δανεικός από τη Γιουβέντους) στην περιοχή, ο Ζίρκζι (δανεικός από τη Μπάγερν) εκτέλεσε στη γωνία του Μερέτ για το 0-1 (41΄).

Το γκολ της Μπολόνια ωστόσο ήχησε σαν καμπανάκι για τη Νάπολι, η οποία ανασκουμπώθηκε και κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο μέρος με γκολ του Ζεσούς στο 45΄. Η αρχή του δευτέρου μάλιστα κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς για τη Νάπολι, αφού οι παίκτες του Σπαλέτι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Λοζάνο στο 49΄για να φτάσουν στην ανατροπή.

Πριν καλά καλά προλάβουν ωστόσο να χαρούν το προβάδισμα, η Μπολόνια απάντησε δυο λεπτά αργότερα με τον Μπάροου! Ο 23χρονος έπιασε μακρινό σουτ εκτός περιοχής και αιφνιδίασε πλήρως τον Μερέτ που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και την είδε ανήμπορος να καταλήγει στα δίχτυα.

Ακόμα και τότε ωστόσο η Νάπολι δεν λύγισε, πάλεψε για το νικητήριο γκολ και τελικά το βρήκε με ήρωα τον Οσιμέν που εκτέλεσε υπέροχα για το 3-2 στο 69΄. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στα λεπτά που απέμεναν, με τη Νάπολι να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στα έξι ματς στη Serie A και να παραμένει επάξια στην κορυφή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα