Μάρι: Μπαίνει στο χειρουργείο μετά την μαχαιρία που δέχθηκε

Μάρι: Μπαίνει στο χειρουργείο μετά την μαχαιρία που δέχθηκε

Newsroom
Μάρι: Μπαίνει στο χειρουργείο μετά την μαχαιρία που δέχθηκε
Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Πάμπλο Μάρι για να αντιμετωπίσει τα τραύματα της επίθεσης που δέχθηκε με το μαχαίρι.

Την πόρτα του χειρουργείου θα χρειαστεί να περάσει σήμερα ο Βραζιλιάνος στόπερ της Άρσεναλ, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μόντσα, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε εκείνος και η παρέα του σε σούπερ μάρκετ στην πόλη Ασάγκο έξω από το Μιλάνο.

Η ζωή του 29χρονου αμυντικού δεν είναι σε κίνδυνο και η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή. Πέρασε τη χθεσινή νύχτα στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε. Η επέμβαση αυτή απαιτείται για να γίνει η συρραφή των πληγών. Ο Μάρι θα παραμείνει στο νοσοκομείο και μετά το χειρουργείο απόψε, επειδή θα υποβληθεί σε ολική αναισθησία.

Η κατάσταση των άλλων τραυματιών παραμένει σοβαρή ενώ συνελήφθη ένας 46χρονος ύποπτος για την επίθεση, τα κίνητρα της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα