Μόντσα για Πάμπλο Μάρι: «Όλα καλά με το χειρουργείο, εκτός για δύο μήνες»

Newsroom
Μόντσα για Πάμπλο Μάρι: «Όλα καλά με το χειρουργείο, εκτός για δύο μήνες»

bet365

Για την κατάσταση του Πάμπλο Μάρι ενημέρωσε η Μόντσα τους οπαδούς της, αναφέροντας πως όλα πήγαν καλά με την εγχείρηση αλλά και το διάστημα που θα μείνει εκτός ο έμπειρος αμυντικός.

Σε σοκ βρίσκεται το ιταλικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο Πάμπλο Μάρι και ακόμα τέσσερις άνθρωποι σε supermarket στην Ιταλία από άντρα με ψυχολογικά προβλήματα.

Ο έμπειρος αμυντικός μπήκε στο νοσοκομείο, δίχως να κινδυνεύει η ζωή του και πέρασε την πόρτα του χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραυματισμού.

Η Μόντσα από την πλευρά της, ενημέρωσε τους οπαδούς της για την κατάσταση του Μάρι, αναφέροντας πως όλα πήγαν καλά με την εγχείριση αλλά και πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ειδικοί του Νοσοκομείου Niguarda στο Μιλάνο πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί την επέμβαση για την αποκατάσταση των δύο τραυματισμένων μυών στην πλάτη του Πάμπλο Μαρί.

Το χειρουργείο πήγε καλά και αναμένεται παραμονή δύο ή τριών ημερών στο νοσοκομείο. Μόλις πάρει εξητήριο ο παίκτης θα μπορεί να ξεκινήσει διαδικασία αποκατάστασης. Αυτός ο τύπος μυϊκού τραυματισμού απαιτεί συνήθως δύο μήνες ανάπαυσης πριν μπορέσει να συνεχίσει τις σωματικές δραστηριότητες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα