Κρεμονέζε - Μίλαν 0-0: Γκέλα και -8 από την κορυφή (vid)

Κρεμονέζε - Μίλαν 0-0: Γκέλα και -8 από την κορυφή (vid)

Newsroom
Κρεμονέζε - Μίλαν 0-0: Γκέλα και -8 από την κορυφή (vid)

bet365

Η Μίλαν υπέπεσε σε σοβαρή γκέλα, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Κρεμονέζε κι έμεινε στο -8 από την κορυφή της Serie A.

Η Μίλαν «κόλλησε» στο μηδέν με την Κρεμονέζε εκτός έδρας και είδε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι να εκτοξεύεται στους οκτώ βαθμούς. Οι Ροσονέρι παρουσιάστηκαν με την πλάτη στον τοίχο, μπήκαν δυνατά, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν είχαν την ουσία να σκοράρουν. Ο Ντίας στο 23' δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ ο γκολκίπερ Καρνεζέκι είχε μεγάλες τοποθετήσεις στις προσπάθειες των Οριγκί (26′), Τιαό (36′) και Μεσίας (39′).

Οι Ροσονέρι βρήκαν δίχτυα στο 56′ με τον Οριγκί, αλλά το VAR έδειξε ότι ο Βέλγος ήταν οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Η είσοδος του Λεάο δεν άλλαξε πολλά, η Κρεμονέζε άντεξε την πίεση και πήρε σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή.

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Τιαό (60′ Καλούλου), Κίερ, Τομόρι, Μεσίας, Τονάλι (83′ Κρούνιτς), Μπενασέρ, Τουρέ, Ντίαθ (74′ Ντε Κετελάρε), Ρέμπιτς (83′ Λάζετιτς), Οριγκί (60′ Λεάο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα