Κρεμονέζε - Γιουβέντους 0-1: Λύτρωση με Μίλικ στο 90+1΄και... τρένο η Κυρία! (vid)

Newsroom
Κρεμονέζε - Γιουβέντους 0-1: Λύτρωση με Μίλικ στο 90+1΄και... τρένο η Κυρία! (vid)

bet365

Το 2023 ξημέρωσε με άγχος αλλά και χαμογέλα για τη Γιουβέντους, η οποία με χρυσό γκολ του Μίλικ στο 90+1΄άλωσε την έδρα της Κρεμονέζε (0-1) για να φτάσεις τις επτά σερί νίκες στη Serie A.

Μπορεί για 90 λεπτά να υπέφερε, να εκνευρίστηκε, να απογοητεύτηκε, όμως ακόμα και με όλα τα δεινά μπροστά της εκείνη στο τέλος κατάφερε να βρει τον τρόπο για να ξεφύγει! Με τον Αρκάντιους Μίλικ άλλωστε να ντύνεται ήρωας με γκολάρα στο 90+1΄, η Γιουβέντους δραπέτευσε με 1-0 από την έδρα της αξιόμαχης Κρεμονέζε, υπογράφοντας την έβδομη σερί νίκη στο πρωτάθλημα που στην έστειλε στο -2 από τη δεύτερη στη βαθμολογία, Μίλαν.

Αυτές οι νίκες πάντως είναι που χτίζουν ξανά το μέταλλο της Κυρίας, η οποία από την αρχή του αγώνα φάνηκε πως θα πρέπει να φτύσει αίμα για να φύγει αλώβητη από την έδρα της Κρεμονέζε. Στο 16΄μάλιστα θα μπορούσε να είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, όμως το VAR ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων με τον Βαλέρι για οφσάιντ, διατηρώντας το 0-0. Οι Μπιανκονέρι προσπάθησαν να απαντήσουν στη συνέχεια, είχαν τις ευκαιρίες του με πρωταγωνιστές τους Σούλε (20) και Κόστις (38΄), δίχως ωστόσο να βρίσκουν δίχτυα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραστικά στο β΄μέρος, με την Γιουβέντους να προσπαθεί να απειλήσει και την Κρεμονέζε να φροντίζει να υπενθυμίζει διαρκώς το κίνδυνο, με κορυφαίο παράδειγμα το δοκάρι από προσπάθεια του Ντεσέρς (69΄). Έστω και στις καθυστερήσεις ωστόσο, η Κυρία βρήκε τη λύτρωση! Φάουλ σε καλή θέση στο 90+1΄ και ο Μίλικ νίκησε με απευθείας εκτέλεση τον αντίπαλο γκολκιπερ, με τη Γιουβέντους να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό και να συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στη Serie A.

Με το αριστερό στο 2023 η Φιορεντίνα

Με γκέλα ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη Φιορεντίνα, η οποία έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Μόντσα και παρέμεινε στη 10η θέση. Παρά το προβάδισμα των Βιόλα με τον Καμπράλ (19΄), οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη λύση χάρη σε γκολ του Αουγκούστο και (61΄) και δραπέτευσαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Φλωρεντία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα