Βιάλι: Το ξεχωριστό «αντίο» της Σαμπντόρια στον Ιταλό θρύλο (vids)

Βιάλι: Το ξεχωριστό «αντίο» της Σαμπντόρια στον Ιταλό θρύλο (vids)

bet365

Οι παίκτες φόρεσαν το «9» στην προθέρμανση και οι φίλοι της Σαμπντόρια επιφύλαξαν ξεχωριστή ατμόσφαιρα στις εξέδρες, για να τιμήσουν τη μνήμη του Τζιανλούκα Βιάλι.

Ο θάνατος του Τζιανλούκα Βιάλι στιγμάτισε την επανέναρξη της Serie A και οι φόροι τιμής τηρούνται από γήπεδο σε γήπεδο στη μνήμη του Ιταλού legend που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών μετά την άνιση «μάχη» με τον καρκίνο.

Πρωτίστως, στο «Λουίτζι Φεράρις». Εκεί που η Σαμπντόρια παίζει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της μετά την απώλεια του Βιάλι όσο και του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που έφυγε από τη ζωή στα τέλη Δεκεμβρίου.

Οι παίκτες των Μπλουτσερκιάτι φόρεσαν φανέλες με το Νο9 κατά την προθέρμανση πριν από το ματς κόντρα στη Νάπολι, κίνηση που πραγματοποίησαν την ίδια ώρα και οι παίκτες της Τσέλσι στο Μάντσεστερ.

Η ατμόσφαιρα συγκίνησης κορυφώθηκε στο τελετουργικό που έλαβε χώρα πριν από τη σέντρα, με τα φώτα να σβήνουν και να εμφανίζονται πανό με το όνομα του Βιάλι και τα χρώματα της «Σαμπ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα