Νάπολι - Γιουβέντους: «Πυροβολούν» οι Ραχμάνι, Οσιμέν και Ελμάς, 5-1 οι Παρτενοπέι! (vid)

Newsroom
Νάπολι - Γιουβέντους: «Πυροβολούν» οι Ραχμάνι, Οσιμέν και Ελμάς, 5-1 οι Παρτενοπέι! (vid)

bet365

Απίστευτη η Νάπολι, σε λιγότερο από 20 λεπτά «χτύπησε» τρεις φορές με τους Ραχμάνι, Οσιμέν και Ελμάς και ανέβασε τον δείκτη του σκορ απέναντι στη Γιουβέντους στο 5-1!

Θρίαμβος για τη Νάπολι! Μπορεί ο Ντι Μαρία να απάντησε άμεσα στο γκολ του Κβαρατσχέλια για το 2-0 της ομάδας του Σπαλέτι απέναντι στη Γιουβέντους, όμως οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ανακτήσουν το προβάδισμα δύο τερμάτων στο 55ο λεπτό. Ο Λοκατέλι δεν απομάκρυνε σωστά από το κόρνερ του «Κβάρα» και ο Ραχμάνι με εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Σέζνι για το 3-1.

Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα, ο Οσιμέν με πολύ ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Γεωργιανού εξτρέμ έκανε το 4-1 και έβαλε... φωτιά στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Την... ψαλίδα άνοιξε περαιτέρω ο Ελμάς στο 72', όταν με ωραία προσποίηση και σουτ εντός περιοχής σκόραρε για το 5-1, δίνοντας έναυσμα για κανονικό πάρτι στην Καμπανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα