Βίκτορ Οσιμέν: Έφτασε τα 100 γκολ καριέρας πιο γρήγορα από τους Μέσι και Κριστιάνο

Newsroom
Βίκτορ Οσιμέν: Έφτασε τα 100 γκολ καριέρας πιο γρήγορα από τους Μέσι και Κριστιάνο

bet365

Το αστέρι της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, σημείωσε το 100ο γκολ της καριέρας του σε λιγότερα παιχνίδια από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Βίκτορ Οσιμέν σημείωσε το βράδυ της Παρασκευής (17/02) το 100ό γκολ της καριέρας του κατά τη διάρκεια της νίκης της Νάπολι με 2-0 επί της Σάσουλο και έγινε ένας από τους πέντε παίκτες που πέτυχαν αυτό το κατόρθωμα πιο γρήγορα.

Συγκεκριμένα ο Νιγηριανός επιθετικός σκόραρε το 100ο του γκολ στο 197ο παιχνίδι του, πιο γρήγορα από τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, και μάλιστα με απίστευτο τρόπο αφού αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από αδύνατη γωνία, κοντά στη γραμμή του άουτ. Ο αρχηγός της Αργεντινός σημείωσε το 100ου του τέρμα του μετά από 210 παιχνίδια, ενώ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έφτασε τα 100 γκολ μετά από 301 παιχνίδια.

Δεκαοκτώ από τα 100 αυτά τέρματα ήρθαν αυτή την σεζόν, με τον 24χρονο να βρίσκεται πλέον με έξι γκολ διαφορά στην κορυφή της λίστας με τους πρώτους σκόρερ της Serie A.

Ο Οσιμέν έσπασε το ρεκόρ άλματος του Κριστιάνο! (vid)

Πλέον είναι ο τρίτος παίκτης στη λίστα με αυτούς που φτάνουν πιο γρήγορα τα 100 γκολ στην καριέρα του. Αλλά δύο μεγάλα ονόματα στέκονται μπροστά του. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος πέτυχε το γκολ υπ' αριθμόν 100 μετά από 180 ματς και ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος σκόραρε 100 φορές σε μόλις 146 αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα