Βερόνα - Φιορεντίνα 0-3: Περίπατος με «τριάρα» για τους Βιόλα (vid)

Newsroom
Βερόνα - Φιορεντίνα 0-3: Περίπατος με «τριάρα» για τους Βιόλα (vid)

bet365

H Φιορεντίνα «έσπασε» το αρνητικό της σερί στη Serie A και επέστρεψε στις νίκες, καθώς πέρασε με 3-0 από την έδρα της Βερόνα. Παραμένουν στην ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι.

Η Φιορεντίνα μετά από έξι αγωνιστικές με τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες επέστρεψαν στα τρίποντα στη Serie A, καθώς «ξέσπασαν» στην έδρα της Βερόνα και επικράτησεαν με 3-0. Ανέβηκαν στη 12η θέση οι φιλοξενούμενοι, παρέμειναν στη 18η θέση και στην ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απέχουν τρεις βαθμούς από την 17η Σπέτσια.

Οι Βιόλα βρήκαν σχετικά γρήγορα το πρώτο τους γκολ, καθώς προηγήθηκαν στο 12' με τον Μπάρακ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και ασίστ του Ικονέ. Στο 38' ο Μαντραγκόρα εκτέλεσε κόρνερ και ο Καμπράλ με σουτ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 89' ο Μπιράγκι εκτέλεσε γρήγορα φάουλ στη μεσαία γραμμή, έπιασε στον... ύπνο τον Μοντίπο, τον κρέμασε και έκανε το τελικό 3-0 με το γκολ της αγωνιστικής ή ακόμα και της χρονιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα