Γκασπερίνι: Έξαλλος με οπαδούς της Μίλαν, τους πέταξε σάντουιτς από το παράθυρο του αμαξιού του (vid)

Νίκος Κικίδης
Γκασπερίνι: Έξαλλος με οπαδούς της Μίλαν, τους πέταξε σάντουιτς από το παράθυρο του αμαξιού του (vid)

bet365

Ο Γκασπερίνι έχασε τον έλεγχο ενώ καυγάδιζε στο δρόμο με οπαδούς της Μίλαν μετά την ήττα της Αταλάντα στο «Σαν Σίρο» και τους πέταξε ένα... σάντουιτς, με το βίντεο να παίρνει viral διαστάσεις.

Η Αταλάντα αποχώρησε με άδεια χέρια από το «Σαν Σίρο» το βράδυ της Κυριακής (26/2), μιας και η Μίλαν κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 και να την αφήσει εκτός της πρώτης πεντάδας στη Serie A.

Μια βραδιά που λίγο αργότερα απέκτησε ακόμα χειρότερες διαστάσεις για τον προπονητή των Μπεργκαμάσκι, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος είχε μια άβολη συνάντηση με μερικούς φίλους της Μίλαν μετά τη λήξη.

Κατά την αποχώρηση του Ιταλού προπονητή από το γήπεδο με το αυτοκίνητό του, ορισμένοι οπαδοί των Ροσονέρι τον αναγνώρισαν κι άρχισαν να καυγαδίζουν μαζί του λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν έχεις κερδίσει ποτέ τίποτα».

Η ένταση μάλιστα δεν άργησε να κορυφωθεί, με τον Ιταλό τελικά να χάνει την ψυχραιμία του και να τους πετάει ένα σάντουιτς που έτρωγε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν! Προτού προλάβουν να απαντήσουν, ο έμπειρος τεχνικός κατέβασε το παράθυρο του αμαξιού του, πλήρως προετοιμασμένος για τα αντίποινα...

 

SERIE A Τελευταία Νέα