Μίλαν - Σαλερνιτάνα 1-1: «Κόλλησαν» οι Ροσονέρι (vid)

Μίλαν - Σαλερνιτάνα 1-1: «Κόλλησαν» οι Ροσονέρι (vid)

Newsroom
Γκέλαρε η Μίλαν κόντρα στη Σαλερνιτάνα

bet365

Η Μίλαν... κόλλησε εντός έδρας, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Σαλερνιτάνα κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, η Mίλαν είχε την ευκαιρία να βρεθεί ακόμα και στη 2η θέση, ωστόσο δεν εκμεταλλεύθηκε τις γκέλες των ανταγωνιστών. Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σαλερνιτάνα και οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μόλις στο +1 από την 5η Ρόμα. Αντίθετα, η Σαλερνιτάνα έκανε ακόμα ένα βήμα παραμονής, μιας και είναι στο +7 από την 18η θέση.

Στο 23′ ήταν η πρώτη στιγμή των γηπεδούχων με τη σέντρα σουτ του Λεάο, ενώ στο 29′ ο Ζιρού με ανάποδο ψαλίδι είδε τη μπάλα να περνά μόλις άουτ. Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα είχε μεγάλες φάσεις για να σκοράρει. Ο Κάστανος, όμως, δεν τα κατάφερε στο 33′ μετά το λάθος του Μπενασέρ, ούτε όμως και ο Ντιά στο 43′. Η Μίλαν απάντησε και στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Ζιρού πέτυχε το 1-0.

Η Σαλερνιτάνα αντέδρασε και στο 61′ ο Μπράνταριτς γύρισε για τον Ντιά, που έκανε το 1-1. Η Μίλαν πίεσε αρκετά, αλλά ο γκολκίπερ Οτσόα είχε τις απαντήσεις και κράτησε τον πολύτιμο βαθμό.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλουλού, Τιό, Τομόρι, Μπενασέρ (85΄Τονάλι), Κρούνιτς, Ερναντές, Σαλεμάκερς (77΄Φλορέντσι), Λεάο (63΄Οριγκί), Μπραΐμ Ντίαθ (62΄Ντε Κετελάρ), Ζιρού (62΄Ιμπραΐμοβιτς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα