Ουντόζιε: Τρομακτικό τροχαίο για τον παίκτη της Ουντινέζε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κι έπεσε πάνω σε μπαρ

Newsroom
Τρομακτικό τροχαίο για τον Ουντόζιε της Ουντινέζε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κι έπεσε πάνω σε μπαρ

bet365

Σύμφωνα με το «SkySport» της Ιταλίας, ο Ντέστινι Ουντόζιε είχε ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα στο Ούντινε, αφού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κι έπεσε πάνω σ' ένα μπαρ.

Ο Ντέστινι Ουντόζιε στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα το βράδυ της Παρασκευής (14/04), όμως βγήκε σώος κι αβλαβής από το αυτοκίνητό του. Ο 20χρονος Ιταλός αριστερός μπακ, που αγωνίζεται στην Ουντινέζε ως δανεικός από την Τότεναμ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και μπήκε στον εξωτερικό χώρο ενός μπαρ διαλύοντας τον χώρο.

Το σημαντικότερο όλων είναι πως δεν τραυματίστηκε ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος άλλος. Ο Ουντόζιε υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, όμως τα αποτελέσματά του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Η Ουντινέζε επιβεβαίωσε πως δεν του έχουν επιβληθεί ακόμα κάποιες κυρώσεις και προπονείται κανονικά με την ομάδα, αλλά είναι πιθανό να παραγκωνισθεί μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όταν κατέφτασε στο σημείο είπε πως έμοιαζε σαν να είχε σκάσει βόμβα ενώ η ζημιά του ανέρχεται στις 3 χιλ. ευρώ.

Φέτος, ο Ουντόζιε έχει αγωνιστεί 26 φορές με την φανέλα της Ουντινέζε έχοντας σκοράρει τρία γκολ και δώσει τρεις ασίστ σε 2.215 αγωνιστικά λεπτά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα